KENETLENDİLER!


Payas Belediye Başkanı Bekir Altan tarafından gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayları tanıtıldı.
Payas Belediyesi tarafından Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayları, STK’lara ve muhtarlara kendini tanıtma fırsatı buldu.

AK Parti Hatay’dan, 134 deneyimli siyasetçi milletvekili aday adayı olurken, külliyede büyük heyecan vardı. Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde Payas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte; 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için başvuruda bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayları tanıtıldı.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda konuşan Başkan Bekir Altan, “AK Parti kurulduğu günden bu yana, Türkiye’nin kalkınmasına büyük katkı sundu. Bugün bu gücün yanında deneyimlerini paylaşacak, Hatay’a hizmet edecek değerli aday adaylarımız var. Hepsi birbirinden değerli isimler. Allah yollarını açık etsin. Bizler her zaman yanlarında olacağız. Kutlu davaya gönül vermiş tüm aday adaylarımıza Rabbim’den muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler ise, “Bizler birbirimize öyle kenetlenmeliyiz ki, bizleri ayrılığa götürecek her durum kapıları kapatmalıyız ve 24 Haziran’da Hatay’da, Cumhurbaşkanlığına sahip çıkmak anlamında rekor kıracağız” dedi.

Payas Belediyesi tarafından Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısına; AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas AK Parti İlçe Başkanı Veysi Güler, ilçe teşkilat başkanları, milletvekili aday adayları, Belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR