İSKENDERUN’DA GÜPEGÜNDÜZ ÇATIŞMA!


İskenderun’da motosikletli iki kişinin silahla açılan ateş sonucu hedef alınan işyerinden de silahla karşılık verilmesi sonucu yaşanan çatışmada bir kişi hafif yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay 15.30 sıralarında 5 Temmuz Caddesi’nde meydana geldi. Motosikletle kasklı iki kişinin Sayek İş hanın zemin katında bulunan bir işyerini hedef alan silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Peş peşe 7-8 el silahla ateş açan motosikletli iki kişi aynı hızla köşeyi dönerken, hedef alınan işyerinden de silahla karşılık verildi. Açılan ateş sonucu Cumhuriyet Meydanında bulunan özel bir bankanın camdan giriş kapısına mermi isabet etti.Bu arada içeride işlem sırası bekleyen bir vatandaş hafif yaralandığı olay yerine Ak Parti ve Kaymakamlık önünde görevli polis memurları olay yerine anında yetişti.

Ancak kasklı ve motosikletli iki silahlı saldırgan olay yerinde hızla kaçıp uzaklaşarak kayıplara karıştı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, silahlı saldırıda mermi isabet etmesi sonucu park halindeki üç aracın zarar gördüğü belirlendi. Güpegündüz silahların patladığı Cumhuriyet Meydanındaki olayla ilgili Polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Haber: Cuma KESEROĞLU