İBRAHİM GÜL’E, ALTINÖZÜ’NDE COŞKULU KARŞILAMA


Milliyetçi Hareket Partisi Hatay milletvekili 2. Sıra Adayı İbrahim Gül’ün  Seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisinin içerisinde siyaset yapan Milletvekili Adayı Gül, Hatay’ın tüm ilçelerini gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçim çalışmalarını Teşkilatı ile birlikte sürdüren Gül, Altınözü’nde esnaf ziyaretlerine katıldı.

Tüm esnafı ziyaret ve halkın sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Adayı Gül, Serkan Gür’ün verdiği iftar yemeğine katıldı. Altınözü’nde vatandaşlar ile birlikte oruç açtı. Altınözü’ndeki ziyaretinde, esnafların sorun ve sıkıntılarını bildiğini söyleyen Gül, “Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz ya el birliğiyle çıkacağız ya da hep birlikte batacağız bu nedenle hepimizin çok iyi çalışması ve ülkesine devletine sahip çıkması lazım” dedi.

İftar sonrası Altınözü Karbeyaz Mahallesine giden Adayı Gül, burada hemşerileriyle buluştu. Karbeyaz Mahalle sakinleri Gül’ü coşkulu şekilde karşıladı. Haber: Cuma KESEROĞLU