ERGÜN GÖZÜKÜÇÜK, ‘TÜM GÖREVLERİMİ HİZMET AŞKIYLA YAPTIM’


Uzun yıllar PTT şube müdürlüğü görevini başarıyla yürüten daha sonra İskenderun Belediyesi Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ergün Gözüküçük, 24 Haziran’da yapılacak erken seçimde AK Parti’den milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptı.
Ergün Gözüküçük; “Erken seçim kararı ile bizde bir karar almak durumunda kaldık. Bu tabi benim fikrimden ziyade kamuoyu ve tabanımızdan çok ciddi bir baskı vardı. Bende bu baskıya kayıtsız asla kalamazdım. Bende tabanımızın kararına tabii ki de sessiz kalamazdım, bu nedenle bu yola çıkmış bulunuyorum” dedi.
Devletini, memleketini bayrağını seven bir insan olduğunu, bugüne kadar tüm görevlerini hizmet aşkı ile sürdürdüğünü dile getiren Gözüküçük; “Bundan sonrada Rabbim nasip ederse, memleketimizin ve ülkemizin mutluluğu için bu yola çıktım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan giderek bu ülkeye hizmet etme şerefine ulaşırsak halkımızda mutlu olur. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında hizmet etmek beni de fazlasıyla memnun eder“ diye konuştu.
Haber: Cuma KESEROĞLU