BÜYÜK İSKENDERUN SPOR PROJESİ


Yıllardır İskenderun’da sporu maalesef ki bize unutturdular. Bir zaman her hafta maç izlediğimiz İskenderun’da şimdilerde maç izleyecek yerlere yönelmeye başladık.
Her zaman kaderine terk edilen İskenderun’da bu aralar bir hareketliliğin olması gerçekten beni de halkımızı da heyecanlandırdı.

Biraz eskiye gidelim dönemin Adalet bakanı Sadullah Ergin’in girişimleri ile Büyük Hatayspor projesi hayata geçirilmiş ve tüm Hatay’dan ciddi anlamda maddi kaynak elde edilmiş Hatayspor’da 1. Lige yükselmişti. İlimizin takımı 1. Lige yükselmesi beni de halkımızı da mutlu etti. İnşallah süper lige kadar yükselir, ilimizin sportif başarıları tüm ülkeye yayılır.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in ciddi destekleri İskenderun Belediye Spor kulüp Başkanı Levent Duman ve Levent Erköse’nin de yerinde müdahaleleri ile unutulmaya yüz tutmuş spor heyecanı yeniden şehre kazandırıldı. İskenderunlu geçlerin inanılmaz istek ve başarısı İskenderun’u yeniden BAL ligine çıkardı. Takım lige çıktı çıkmasına ama peki bundan sonra ne olacak. İşte Büyük İskenderun spor projesi de şimdi hayata geçmeli.Benim bir önerim var.Siyaset hızlandı adaylar belirlendi.

Bir çok isim aday olmak için var gücüyle para harcayıp listeye girmenin mücadelesini yaptı. Listeye girenler lütfen İskenderunspor’a makbuz karşılığında 1000 TL bağışta bulunun en azından bu şehrin takımına ve gençlerine sahip çıkmış olursunuz. İskenderun Belediye meclisinde 33 Meclis üyesi var bu meclis üyeleri 1000 TL bağış yapsa 33 bin lira para yapıyor. Bir takıma önemli destek ve katkı olur diye düşünüyorum.

Artık büyük düşünüp paylaşarak büyük İskenderunspor’u hak ettiği yere çıkartmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu adıma herkesin destek vermesini bekliyorum. İskenderun’da sporla ilgili gerçekten güzel gelişmelerin olduğunu belirtebilirim bekleyip görelim bakalım.