ABDULKADİR ÖZEL, ‘HATAY’DA 6 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ’


AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkadir Özel, Güney Medya Grubu’nu ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar’a, İskenderun’a yönelik plan ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, “Hatay’ı kucaklayan bir anlayışla hizmetlerin gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili Özel, beraberinde Milletvekili Adayı Ecrin Nazlı İnan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Güney Medya Grubu’na konuk oldu.

Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar ile görüşen Özel, Hatay için yapacakları projelerden bahsetti. Öncelikle bölgemizde birlik ve beraberliği sağlamak adına büyük bir çalışma içinde olacaklarını kaydeden Özel, dağın o yüzü bu yüzü kavramını ortadan kaldırıp, Hatay’ın daha çok payı alması için mücadele edeceklerini vurguladı.

Cumhur İttifakının bu ülkenin kalkınması ve ilerlemesi için ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, karşılarında Türkiye’de birlik ve bütünlüğü sağlayacak, milletimizin refah düzeyini yükseltecek bir anlayışta muhalefetin olmadığını ifade etti. İskenderun’u birçok proje ile kalkındıracaklarını vurgulayan Özel, belirledikleri çalışmaları tek tek hayata geçireceklerini kaydetti. Tüm bölge halkından destek isteyen, birlik ve beraberlik içinde memleket için her zaman çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Özel, milletvekili dağılımı içinde Hatay’da 6 vekil çıkarcaklarını sözlerine ekledi. Haber: Mustafa TOPAL