TARİHİ MEKANLARDA İNCELEME


Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, beraberinde kurum amirlerinden oluşan bir heyetle Kışla Mahallesi’ni ziyaret etti.
Ziyarette Kışla Mahallesi İlk ve Ortaokulu ziyaret edilerek yetkililerden okulun durumuyla ilgili bilgi alındı, sınıflar dolaşılarak öğrencilerle sohbet edildi.
Mahalle halkı ile sohbet eden Kaymakam Sarı ve kurum amirleri, halkın sorunlarını dinleyerek yapılabilecekler üzerinde istişarelerde bulundular.

Mahallede devam eden yatırımlar ve sorunlar hakkında Kışla Mahalle Muhtarı Mehmet Ateş’ten bilgi alan Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet, mahallede bulunan tarihi ve manevi değeri bulunan yerleri ziyaret ettiler.
Bu alanlara ulaşımın sağlanması için yolların yapımı ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve Arsuz Belediye Başkanlığına yazı yazılacağını, Kültür Müdürlüğü ile iletişime geçileceğini belirterek ev sahipliklerinden dolayı muhtar ve mahalle halkına teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.
Ziyarette Kaymakam Musa Sarı’ya, İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hizni Ercan, İlçe Sağlık Müdürü Pelin Gökpınar, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ayşe Sümer eşlik etti. Haber: Yılmaz AKPINAR