MHP’DEN ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NE ANLAMLI ZİYARET


MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt; ilçe yönetimi, Belediye Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları ve Kadın kolları yönetimiyle birlikte, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Bozkurt, “Can vererek bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ile bir araya gelerek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİ GÖNÜLLERDE YAŞATIYORUZ
Başkan Bozkurt, “Ülkemizi, vatanımızı, bayrağımızı korumak için canını feda eden Aziz şehitlerimiz, milletimizin bölünmezliğinin en önemli göstergesidir. Uğrunda büyük bedeller ödenen aziz vatanımızın mevcudiyeti ve göklerde hür bir şekilde dalgalanan şanlı al bayrağımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktıkları kutsal bir emanetidir” dedi.
Bozkurt, “Allah’ın dinini yüceltmek, vatanın ve milletin namusunu korumak için can veren tüm şehitleri gönüllerde yaşatıyoruz” diye konuştu. 
MHP İlçe Başkanı Bozkurt, “14 Nisan Şehitler Haftasında dün olduğu gibi bugün de vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve gelecek nesilleri vatan sevgisiyle yetiştirmek uğruna yaşamlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu da, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti aktardı.
Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ziyaretinde, MHP Grup Başkanvekili Emir Selim Yazar, meclis üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve MHP ilçe yönetimi hazır bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR