FATMA KAYA, ‘SONUNA KADAR LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ’


İskenderun MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Cumhur İttifakı’nı değerlendirerek, “Ülkücüler ve sağduyulu milletimiz, birlik ve beraberlik içinde bu ittifakın arkasında duracağından şüphemiz yoktur. Hele de biz Ülkücülerin, uğruna koşa koşa ölüme gittiğimiz Vatan, Bayrak ve Millet değerlerimizin tehlike de olduğunu görerek, bu ittifaka destek vermeyeceğini düşünmek, biz Ülkücülere büyük haksızlık olur ki, Ülkücüler bu kadar şuursuz asla olmazlar” dedi.

İskenderun MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya açıklamasında, “Aylardır ülke gündemini meşgul eden Cumhur İttifakı, partimizin genel başkanı, Sayın Dr. Devlet Bahçeli tarafından, ülkenin 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının sonucu olarak, devletin ve milletin bekası tehlikesini görerek, kendi siyasi ikbalini ve partisinin kaybedeceği ihtimalini bile göz ardı ederek, şer odaklarına karşı, milletin ve devletin birlik ve beraberlik ruhu içinde olması ve hain terör örgütlerinin, iç ve dış mihrakların oyununu bozmak ve yıllardır devletimizin kılcal damarlarına kadar sızmış olan FETÖ ihanet çetesisin, devletin içinden temizlenmesi adına, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la kurmuş olduğu bir ittifaktır. Şahsı ve nefsi adına hiç bir zaman hareket etmeyen, önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben diyen, bir devlet adamı olarak, mevcut siyasi iktidara destek vererek, sınırımızda oluşturulmaya çalışılan KÜRT DEVLETİ projesini akıllı bir hamleyle önlemiştir. Hani yüz yılın lideri deniyorsa, lider öngörüleri ve hamleleriyle ülkesinin kaderini değiştirebilen, günlük siyasetle değil, uzun vadede ülkesini, oluşabilecek tehlikelere karşı, doğru hamlelerle sonuca getirendir. Bu gün itibarıyla, 15 yıllık AK Parti’nin iktidarına baktığımızda, en doğru hamlelerinin Sayın Devlet Bahçeli Bey’in öne sürdüğü Cumhur İttifakı olduğunu net olarak görebiliyoruz. Bu da Devlet Bey’in ne kadar büyük bir devlet adamı olduğu hakikatini gözler önüne sermektedir” dedi.

ŞER ODAKLARININ OYUNLARI BOZDUK
İskenderun MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya açıklamasının devamında, “Bu gün sağduyulu olarak düşünen ve olayları objektif bir pencereden değerlendiren, milletimizin, sınırlarımızın hemen yanı başında olan olaylar ve içerdeki gelişmelerden çıkaracağı sonuç ülkemizin bölünmesi yönünde senaryoların sahneye konduğu gerçeğini, göreceklerdir. İşte tüm bu saydığım sebeplerden dolayıdır ki, Ülkücüler ve sağduyulu milletimiz, birlik ve beraberlik içinde bu ittifakın arkasında duracağından şüphemiz yoktur. Hele de biz Ülkücülerin, uğruna koşa koşa ölüme gittiğimiz Vatan, Bayrak ve Millet değerlerimizin tehlike de olduğunu görerek, bu ittifaka destek vermeyeceğini düşünmek, biz Ülkücülere büyük haksızlık olur ki, Ülkücüler bu kadar şuursuz asla olmazlar. Şunu unutmayalım ki, siyasette ve ticarette hasımlık asla olmaz. Mesele vatansa, gerisi teferruattır. Biz Ülkücüler olarak, her daim vatanımız söz konusu olduğunda, nefsimizi bir kenara bırakmasını bilmenin gururuyla ve onuruyla, Büyük Devlet Adamı, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in aldığı kararı destekliyor ve sonuna kadarda Liderimizin arkasında durmayı kendimize vazife addediyoruz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR