DTO BAŞKANI KEMAL KUTLU OLDU


İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun şubesinde gerçekleştirilen seçim tamamlandı. İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi konferans salonunda yapılan ve Bülent Kavsak ile Kemal Kutlu’nun listelerinin yarıştığı seçim büyük bir heyecanla geçti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesinde, 13 yıldır oda başkanlığını yürüten Bülent Kavsak, karşısında aday olan Kemal Kutlu’nun listesine karşı seçimi kaybetti.
Oy verme işlemleri tamamlandıktan sonra yapılan sayımda 64’e 76 oyla Kemal Kutlu’nun listesi seçimi kazandı. Kemal Kutlu seçim sonucunun ardından, destek veren emeği geçen herkese teşekkür etti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesinin Meclisine şu isimler girdi:
1-Yener Denizcilik Gemi Acenteliği Tic. Ltd. Şti. 2- Butros Deniz Ve Nakliyat A.Ş. 3-Kutlu Denizcilik Ve Ticaret Ltd Şti. 4-İntermar Denizcilik Ve Ticaret Ltd. Şti. 5- Sark Ekspres Vapur, Acentesi A.Ş. İskenderun Şubesi 6-Çağan Dalgıçlık Sualtı Hizmetleri Ltd. Şti. 7- Kent Makine Ticaret Ve San. Ltd Şti. 8-Lam-Lyonel A. Makzume Vapur Acenteliği A.Ş. 9- Wilhelmsen Denizcilik Hizmetleri Ltd. Şti. İskenderun Şubesi. 10-Toros Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ceyhan Tesisleri Şubesi. 11-Levante Deniz Ve Kara Taşımacılık A.Ş. 12- A. Rıza Kınay Vapur Acentecilik ve Tic. İskenderun Şubesi. 13- Adasal Denizcilik Gemi Acenteliği Su Leyman Aykut Özdemir. 14- Ayhan Binbay-Körfez Gem Acenteliği ve 15-Ermar Nakliyat Denizcik Gemi Acttic San. Ltd. Şti.
Haber: Yılmaz AKPINAR