ÇOCUKLARIMIZA IŞIK TUTACAK BİR FİLM GELİYOR


Dünyanın en iyi filmleri arasında gösterilen animasyonun, İskenderun ve bölgesinde gösterime girmesi için genç girişimcilerin büyük çabaları devam ediyor. Bölgemizin genç iş adamları Turkuaz Servisçilik işletmecisi Ali Mut ile Karlens Optik işletmecisi İbrahim Yılmaz’ın girişimleri sonucu bu önemli çalışma, İskenderun ve bölge halkıyla buluşuyor.

Haber ekibimize özel açıklamada bulunan genç girişimcilerden İbrahim Yılmaz, “Bölgemizde bir film gösterisi olacaktır. Geniş bir kitleye hitap etmek için çalışıyoruz. Filmle ilgili tüm sanatçılarla görüşüldü. Filmin konusunu ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız. Bu konuda bizlere destek ve yardımcı olan İskenderun Kaymakamımız Sayın Recep Soytürk ve bürokrasideki tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir çalışma ve çok zor şartlar altında çekilen bu filmin değer göreceğini düşünüyorum” dedi.

Turkuaz Servisçilik İşletmecisi Ali Mut ise “Hatay’a çok büyük bir film çalışması getiriyoruz. Hafta sonu İstanbul’a giderek sanatçı ve yönetmenlerimizle görüşeceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutlaka izlemesi gereken bir film olacak” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU