BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ÇARŞI ESNAFIYLA BİR ARADA..


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hafta sonu gerçekleştirdiği yoğun çalışma maratonu içerisinde esnaf ve vatandaşları da unutmadı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konuyla ilgili açıklamasında ziyaret ve temaslarıyla ilgili bilgiler vererek her zaman halkın içinde olmaya devam ettiğini söyledi.

Her zaman halkın içerisinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil açıklamasında, “Hafta sonu ziyaretlerimizde, vatandaşlarımız ve esnaf dostlarımızla sohbet ettik. Esnaflarımız dostlarımız ve vatandaşlarımızı selamlayıp hatırlarını sorduk. Halkın içinde belediyecilik anlayışımızla en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Çay mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız ile sohbet ettik. Vatandaşlarımızın talep ve önerini dinleyerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Her fırsatta çarşı merkezinde vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinliyoruz” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ve esnaflar ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar dilediler.
Haber: Yılmaz AKPINAR