YETKİYİ VERİN, BİZ TEMİZLERİZ!


Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın katılımıyla, ilçedeki sorunlar masaya yatırıldı.
Payas Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kürtül mahalle toplantısında, vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam Kara ile Belediye Başkanı Bekir Altan, sorunların çözümü noktasında ilgili birimlere talimatlar verdiler. Toplantı sonrasında sahaya inen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan sorunların yaşandığı bölgede inceleme yaptı, sorumlulara seslendi.

HBB VE HATSU, BU YÜKÜ KALDIRAMADI
Başkan Bekir Altan, “Büyükşehir olmak, önünde bu ünvanın yazılması ile olmaz. Büyükşehir olmak halka büyük hizmetler yapmak, onların ihtiyaçlarını karşılamakla olur” diyerek, sert çıktı.
“Hatay büyükşehir oldu, ancak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve HATSU Yetkilileri bu yükü kaldıramadı” diyerek, Payas ve daha birçok ilçede sorunların çözümüne seyirci kalındığını anımsatan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “HATSU idaresinin görev, yetki ve sorumluluğunda olan su kanalları pislikten tıkanmış durumda ve yıllardır temizlenmiyor. Kış ayı ortasında vatandaşlarımız sinekten evinde duramıyor, sokağında yürüyemiyor. Halkımızın sizlere verdiği bu görevi ya yerine getirin ya da ‘getiremiyoruz’ diyorsanız da bize devredin biz yapalım” sözleriyle sorumluluklarını hatırlattı.
Haber: Yılmaz AKPINAR