ODA BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni seçilen ve güven tazeleyen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ve İskenderun 2 No’lu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Remzi Çaylı ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

BİRLİKTE YÖNETİM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte ilk ziyaretini İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat’a yapan Başkan Seyfi Dingil, “Birlikte yönetim bizim için çok önemli, her problemi taraflarıyla bir araya gelerek, taraflar ile görüşerek, ortak karar vererek sonuçlandırıyoruz. Bu şehri daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için birlikte mücadele ediyoruz. Kuyumcular Odası Başkanlığı’na seçilen Uğur Fırat’ı tebrik ediyor, yeni yönetim kurulu üyelerine de görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra İskenderun 2 No’lu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Remzi Çaylı ve yeni yönetim kuruluna ziyarette bulunan Başkan Seyfi Dingil, “İnşallah önümüzdeki süreçlerde güzel hizmetlere imza atacaksınız. İskenderun Belediyesi olarak biz de her zaman sizlerin yanındayız. Bugüne kadar yaptığımız gibi bugünden sonra da hep birlikte halka hizmet adına yol yürüyeceğiz“ diye konuştu. Yapılan ziyaretlerde Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başkan Remzi Çaylı ve Oda Başkanı Uğur Fırat ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR