MEHMETÇİĞE BALLI SELAM!


Suriye’nin Afrin kentinde terör örgütü PKK/PYD’ye yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe 5000 kavanoz bal gönderildi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Afrin’deki askerlerin yanında olduklarının mesajını vermek istediklerini belirterek, “Biz bu selamı balla tatlandıralım diye düşündük. Bu tatlı, ballı bir selamdır” dedi.
Afrin’deki Mehmetçiğin yanında olduğunu göstermek adına Hatay genelinde yapılan maddi ve manevi desteğe Payas Belediyesi ile Hatay Arı Yetiştiricileri Birliği de katıldı.
5 bin kavanoza doldurulan ballar, Afrin’e gönderilmek üzere Hassa Kaymakamlığı’na teslim edildi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Biz her zaman askerlerimizin, devletimizin yanındayız. Hep beraberiz, birlikteyiz. Kahraman askerlerimize selam olsun” diye konuştu.
Etkinliğe, Payas Belediyesi Başkan yardımcısı Fikret Hayri Saraçoğlu, birim müdürleri Mehmet Ali Aras, Beyhan Okur ile Hatay Arı Yetiştiricileri Birliği yöneticileri katıldı.

MİLLETİMİZ, HADSİZLERE HADDİNİ BİLDİRİYOR
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hataylılar’ın Zeytin Dalı Harekatı başladığı günden bu yana Mehmetçiğe destek olma adına bir şeyler yapma gayreti içinde olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Bizim gönlümüz her zaman askerlerimizle, kahraman ordumuzla beraberdir. Afrin’de şehit olan kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, şükranla yad ediyoruz. Kahraman ordumuza muzafferiyet diliyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız liderliğinde aziz milletimiz omuz omuza Türkiye’yi tehdit etme hadsizliğine düşenlerin haddini Allah’ın izniyle bildiriyor, bildirmeye de devam edecek inşallah.”Konuşmaların ardından dua edildi ve ballar Afrin’deki Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Hassa Kaymakamlığı’na gönderildi. Haber: Yılmaz AKPINAR