İYİ PARTİ ÜZÜM HOŞAFI DAĞITTI


İYİ Parti İskenderun İlçe Teşkilatı ve yönetim kurulu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı ve Şehitleri Anma Günü kapsamında vatandaşlara üzüm hoşafı dağıttı. Kaptan Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip gerçekleşen etkinlikte konuşan İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan, “Bu muhteşem mazinin uzanan destanını biraz olsun hissettirebilmek ve neler yaşandığına farkındalık oluşturabilmek için hoşaf ve kuru ekmekten oluşan bir öğünlük kumanyayı hatırlatmak istedik” dedi.

SONSUZA KADAR ANACAĞIZ
Çanakkale’de savaşında askerlerin mönüsünde karşımıza çıkan üzüm hoşafını ikram eden İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan, “Türk ordusunun, şeref dolu tarihine yine altın harflerle geçen Çanakkale Destanı, yedi düvele istiklal mücadelesinin ve hürriyet sevdasının ne olduğunu gösterdiği bir tarihi hakikat olarak sonsuza kadar anılacaktır. Bu düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi hürmetle, rahmetle yâd ediyoruz. Türk ordusunun, bugün de aynı kararlılıkla verdiği mücadelede muvaffak olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” şeklinde konuştu.

Önfidan, “Atalarımız vatan topraklarımız için nasıl tek bayrak altında birleştilerse korkmadan vatan topraklarımızı düşmana geçit vermeyerek şahadet şerbeti içtilerse, İYİ Parti olarak bizde bu vatan toprakları uğruna her şeyden önce ay yıldızlı bayrağımız altında birleşeceğimizi, birlik olacağımızı milletimize daima hizmet edeceğimizi onlara her daim laik olacağımızı belirtmek istiyorum” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti’nin etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, yönetime teşekkür ettiler.
Etkinliğe Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik de katılım gösterdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR