İYİ PARTİ GÜÇLÜ BİR ALTERNATİF OLARAK KURULDU


İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu teşkilat binasının açılışını yapmak üzere İskenderun’a gelen Genel Başkan Meral Akşener’in miting gibi gerçekleştirilen törenin ardından, ziyaret turlarına hız verdi.

İlk etapta İskenderun Esnaf Odalarını ziyaret eden İYİ Parti İskenderun İlçe yönetimi, halkla buluşma noktasında sıkı bir çalışma içerisine girdi. İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan’ın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İskenderun Esnaf Odaları’na gerçekleştirdiği ziyarette, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik sürdürdüğü Zeytin dalı Harekatı konuşuldu.

HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat, “İYİ Parti olarak çıktığınız yolda, yeni yönetiminize başarılar diliyorum. Biliyorsunuz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından bir ayı aşkın bir süredir başarıyla sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonu sürüyor, desteğimiz de sonsuzdur. Mehmetçiğimizin her zaman arkasındayız. Operasyon kapsamında yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan ise, “Bu parti, milletimizin talebi üzerine kuruldu. Kuvvetli bir seçenek, güçlü bir alternatif olarak İYİ Parti kuruldu. Aziz Türk milleti, İskenderun halkı bize destek verdi, biz de yola çıktık” dedi.

Afrin harekatı ile ilgili ‘Tüm dualarımız şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiğimiz için” diyen Önfidan, “Rabbim hiç kayıp vermeden operasyonu tamamlamayı nasip etsin, askerlerimize güç ve kuvvet versin, onları korusun” ifadelerini kullandı. Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, İskenderun’un sorunları da konuşuldu. Haber: Yılmaz AKPINAR