PAYAS’TA HİZMETLER DOLUDİZGİN İLERLİYOR


Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçeye kattığı hizmetlerle Yeni Payas’ı şekillendirmeye devam ediyor.
Birçok başarılı projenin altında imzası olan Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçede devam eden Gençlik Merkezi, Kürtül Camii, Yaşlılar Köşkü ve Taziye Evi yatırımlarını inceledi.

Payas’ta birçok hizmeti kazandırarak, vatandaşların sosyal yaşamında büyük kolaylıklar sağlayan Belediye Başkanı Bekir Altan, beraberindeki heyetle birlikte ilk etapta hızla yükselen Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, her detayı inceleyerek, çalışmaların hızla devam etmesi hususunda talimat verdi. Daha sonra yapımı devam eden Kürtül Camii ve Cumhuriyet mahallesindeki Yaşlılar Köşkü ve Taziye Evi çalışmalarını yerinde takip etti.

Çalışmaların belirlenen tarihlerde bitirilip, bir an önce halkın hizmetine sunulmasını söyleyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Şehrin bütün ihtiyaçlarını görüyor ve bunları karşılayacak hizmetleri sağlamak için çaba harcıyoruz. Belediyemizin yapacakları yanında merkezi devlet kurumlarının yapmasını sağlayacağımız, her kulvarda çalışmalarına ve takibine koyulduğumuz yatırımlardan bazılarına da burada yer veriyoruz. Tecrübemizle Payas hak ettiği hizmetleri elde edecektir. Daha güzel bir Payas’a, daha mutlu yarınlara..” açıklamasında bulundu.Haber: Yılmaz AKPINAR