NAMAZDA BEREKET, SPORDA HAREKET VAR


İskenderun Gençlik Merkezi her yerde olmaya ve başarılı projeler uygulamaya devam ediyor.”Namazda Bereket Sporda Hareket Var” adıyla başlatılan proje kapsamında, Kaptan Paşa Camii’nde sabah namazına gelen cami cemaati ve gönüllü gençler, hep birlikte sabah sporu yaptı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Gençlerimizle cemaatin arasında, ortak noktalarla, daha çok kaynaşmalarını, aynı zamanda daha sağlıklı bir toplum için her kesime ulaşılmasını hedefliyoruz” dedi.

EGZERSİZ İLGİ GÖRÜYOR
Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin açıklamasında, “Çok uzun zamandır başlatmayı düşündüğümüz bir projemizdi. Sizlerde takdir edersiniz ki, yapılan çalışmaların devamlılığı olması durumunda anlam kazanır. Bizde proje ortaklarımızı iyi belirledikten, alt yapı çalışmasını tamamladıktan sonra bugün itibariyle başlangıcımızı yaptık. Yaklaşık 2 yıldır “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projemiz devam ediyordu. Bu süre zarfında gelen gençlerimizle cemaatin arasında, ortak noktalarla, daha çok kaynaşmalarını, aynı zamanda daha sağlıklı bir toplum için her kesime ulaşılmasını hedefliyoruz. Proje şu şekilde uygulanıyor; proje ortaklarımızdan Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden gönüllü gençlerimizi, araçlarımızla camiye getiriyoruz. Cami cemaati ile birlikte sabah namazını kılıp, yine proje ortaklarımızdan Feniks Spor Kulübünün Antrenörü M.Ali Selçuk gençlerimize ve cami cemaatine, cami içerisinde spor yaptırıyor. Elimizden geldiğince projeyi devamlı hala getirip uygulamada kalması için çaba göstereceğiz. “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” ve “Namazda Bereket, Sporda Hareket Var” projelerimiz artık paralel bir şekilde devam edecek. Ayrıca en büyük destekçimizde her zaman için, Kaptan Paşa Cami İmamı Hamit hocamız oluyor. Onun güzel düşünceleri, gençleri sahiplenmesi ve yenilikçi fikirleri bizlere de şevk veriyor. Bu anlamda her hafta Perşembe günü yapacağımız bu çalışmayı önümüzdeki haftalarda iki güne çıkarmayı planlıyoruz. Herkesi “Namazda Bereket, Sporda Hareket Var” projemize davet ediyoruz. Gençlik Merkezi ailesi olarak kendisine de çok teşekkür ederiz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR