İLK YILIN İLK KUPASI!


İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Futsal’da farkını ortaya koydu.
İskenderun Modern Evler Mahallesi’nde 2017-2018 yılında eğitim öğretime başlayan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu henüz ilk yılında şampiyonluk kazandı. Okulun sportif etkinliklerinde Yıldız Kızlar Futsal takımı İskenderun birincisi, Yıldız Erkekler Futsal takımı ise Hatay il ikincisi oldu.
Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nun başarılı Müdürü Ömer Güler, “Okulumuza ilk kupayı getiren yıldız erkekler futsal takımı öğrencilerime ve onları bu başarıya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Feyruz Günay Hocamızı tebrik ediyorum. İlk yılın ilk kupası okulumuza hayırlı olsun” diyerek, yaşadığı heyecanı ve gururu paylaştı.

ŞAMPİYONLUKLARIN DEVAMI GELECEK
Salon futbolu olarak bilinen ve genel olarak futbola benzese dahi kendine özgü kuralları olan Futsal son yıllarda ilgi gören spor dallarından birisi haline geldi. İskenderun’da okullarda oluşturulan Futsal takımlarına özellikle kız öğrencilerin ilgisi yoğun oluyor.
Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda Beden Eğitimi Öğretmeni Feyruz Günay antrenörlüğünde oluşturulan Kız Futsal takımı İskenderun’da gerçekleşen turnuvada finale çıkarak şampiyon oldu, Yıldız Erkekler Futsal takımı ise Hatay il ikincisi ünvanıyla okullarına kupayı götürdü. Okul Müdürü Ömer Güler, başarılarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şampiyonlukların devamı gelecek” diyerek, öğrencilerine güvendiğini söyledi.
Haber Yılmaz AKPINAR