HALK OYUNLARI YARIŞMASINDA MİTHATPAŞA RÜZGARI ESTİ


Hatay genelinde gerçekleştirilen İlköğretim okulları arası Halk Oyunları yarışmasında İskenderun Mithatpaşa İlköğretim Okulu fırtınası esti. Jüri üyelerinin ve salonda bulunanların büyük beğenisini toplayan İskenderun Mithatpaşa İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibi üçüncülüğü elde ederek ilçemizin gururu oldu.
Hatay genelinde okulların katıldığı halk oyunları yarışmasına katılım oldukça yoğundu.
Okul öğrencileri, İskenderun Halk Eğitim hocası Nadir Kıran nezaretinde aylardır büyük bir özveri ve fedakarca yaptıkları çalışmaları büyük bir derece ile aldılar. Samandağ’da gerçekleştirilen yarışmada Mithatpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri, hocalarının verdiği eğitimi büyük bir ustalıkla yerine getirerek yarışmada alınlarının akıyla çıkarak ilçemize de büyük bir gurur yaşattılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Sevda Güven ve üyelerin de büyük destek ve katkıları sonucu bu başarıyı elde eden Mithat Paşa İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibi, sosyal ve kültürel alanın yanında sportif faaliyetlere de damga vurdular. Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdiresi Berivan Şahin Kuyubaşıoğlu, elde eden bu başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Öğrencilerimizi her alan iyi bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Verdiğimiz emeğin karşılığını öğrencilerimizinde böyle derecelerle bize vermesi ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Öğrencilerimizin hem akademik, hem de sosyal anlamda gelişmeleri için her türlü desteği ve fedakarlığı gösteriyoruz” dedi. Haber: Mustafa TOPAL