GURURUMUZSUNUZ!


Hatay’daki Motosiklet tutkunları ve kulüp üyelerinin de katıldığı İskenderun Motosiklet Kulübü’nün ev sahipliğinde kahraman Mehmetçiğin Afrin’e düzenlediği zeytin dalı harekâtına destek verdi. Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen organizasyonda Hatay’ın dört bir yanından İskenderun’a gelen motosiklet tutkunları, Atatürk anıt alanında bir araya geldi.
Yüzü aşkın motosikletli anıt alanında saygı duruşunda bulundu, istiklal marşımızı okudu. Anıt alanında kasklarından yıldız yapan Hatay’daki motosiklet tutkunları Zeytin dalı harekatı ve kahraman Mehmetçiğe destek ve moral vermek amacıyla bir araya geldiklerini söylediler. Beraberindekilerle birlikte Hataylı motosiklet tutkunları Atatürk Anıt alanından topluca çıkarak sahil bandında ellerinde Türk Bayrakları, ‘Gururumuzsunuz’ yazılı döviz taşıyarak İskenderun’da kent turu attılar.  
Motosiklet tutkunları, Afrin’de terörle mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetlerinin devam eden zeytin dalı harekatı ve kahraman Mehmetçiğin arkasında, destekçisi olduklarını vurguladılar. Haber: Cuma KESEROĞLU