MİNİKLERDEN ANLAMLI ZİYARET


Ömer Salık, vatanına ve milletine her şartta bağlı gönüllü korucumuzdu.. 2012 yılının Temmuz ayında İskenderun Amanos Dağları eteğinde bulunan taş ocakları bölgesine mayın döşemeye çalışan teröristlere yönelik operasyonda şehadet şerbetini içmişti. 
İşte Ömer Salık gibi vatanına milletine bağlı öğretmenlerimiz, yetiştirdiği çocuklarımıza da vatan sevdasını aşılıyor. İskenderun Ticaret ve Sanayi İlköğretim Okulu öğrencileri, Okul Müdürü Hüseyin Dönmez ve öğretmenleri Canan Polat nezaretinde şehidimiz Ömer Salık’ın evine giderek bu yaşta acılarını paylaştılar, sarıldılar, ağladılar ve Ömer Salık ile gurur duyduklarını ifade ettiler. 
Bu ziyarette öyle görüntüler ortaya çıktı ki, bir yandan duygu seli, diğer yandan, daha ilkokul çağında bir şehidimizin ailesinin içindeki acıyı paylaşarak azalttılar. Okul idarecilerini ve öğrencilerimizi Ömer Salık gibi yüreği ve gönlü vatan sevdası ile dolu eşi ve çocukları karşıladı. Salık’ın eşine sarılan çocuklar, siz olmasaydınız ‘Bizi kim korur’ diyerek gözyaşlarına hakim olamadılar. Ziyaret esnasında Şehit Ömer Salık’ın oğlu Musa Salık oldukça duygulandı.
Haber: Mustafa TOPAL