LÜTFÜ SAVAŞ’TAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun’da küçük sanayi esnafını ziyaret ettikten sonra, olağan genel kurulda güven tazeleyen İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ile İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’a ayrı ayrı tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Esnafla hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Savaş, odalar ve STK’larla her zaman birlikte hareket ettiğine vurgu yaparak “Kentimiz için her zaman bir arada olacağız” dedi. Başkan Savaş, ekonomiye can veren esnafın desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafın ekonominin can damarı olduğunu dile getiren HBB Başkanı Lütfü Savaş, “Bizlere ne zaman ihtiyaç duyarsanız hep yanınızda olacağız. Sizler ekonominin can damarısınız. Sorunlarınızın çözümü noktasında sizlerle hep istişare halinde hep olduk, bundan sonra da olacağız. Makamlar mevkiler geçicidir. Önemli olan gönüllerde taht kurmaktır. Bizler de sizlerin gönlünde birazcık yer edinebilmişsek ne mutlu bize. Kapımız sizlere her zaman açık. Ben her zaman sizlerin yanınızda olacağım” şeklinde konuştu.

LÜTFÜ BAŞKAN ESNAF DOSTUDUR
Başkan Lütfü Savaş’ı kuyumcu esnafı ile birlikte karşılayan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız Lütfü Bey’in ziyaretinden mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Esnafımızın gösterdiği teveccüh ile tek liste halinde gittiğimiz kongremizde yeniden başkanlık görevine getirildim.  Esnafımızın sevgisine mazhar olmak beni oldukça gururlandırdı. Allah hepsinden razı olsun. Sağolsun esnaf dostu olan Lütfü Başkanımız esnafımızın gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Kendisini ne zaman arasak her zaman bizlere geri dönmüştür. Her daim yanımızda olup, esnafımızın sorunları ile yakından ilgilenmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın da, gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkan Lütfü Savaş’a teşekkür ederek, yolcu taşımacılığı yapan üyelerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi ve çözümü konusunda önerilerini paylaştı.Haber: Yılmaz AKPINAR