GURURLANDIRAN MEKTUP!


İskenderun Barbaros mahallesinde bulunan Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu’nu İskenderun’da yaptıran Nurol Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Çarmıklı okula desteğini devam ettiriyor. Uzun yıllar önce İskenderun’a yaptırılan ve sonra eğitim öğretime açılan okulun birçok eksiğinin bulunması nedeniyle Okul Müdürü İbrahim Seçkin ve öğretmenler, okulu yaptıran hayırsever iş adamına mektup yazarak okulun desteğe ihtiyacı olduğunu söylediler.

DUYGULANDI, DESTEK VERDİ
Mektuba cevap veren Hayırsever iş adamı Nurettin Çarmıklı, okulun tüm ihtiyaç listesini istedi. Bunun üzerine okul yönetimi çalışmalarını hızlandırarak okulun ihtiyacı olan tüm malzemeleri hayırsever iş adamına göndererek gerekli desteği aldılar. Okulun tüm ihtiyaçlarını karşılayan Nurettin Çarmıklı’ya teşekkür etmek için mektup yarışması düzenlendi. En güzel mektubu yazan öğrencinin mektubu hayırsever işadamına gönderilerek yaptıkları yardım dolayısıyla teşekkür edildi. Aldığı mektup karşısında oldukça duygulanan Nurettin Çarmıklı kendisi için mektup yazan 6-C sınıfından Leyla Sarıkaya’ya hem hediye hem de mektupla teşekkür etti.

MEKTUBA KAYITSIZ KALMADI
Okulun bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü İbrahim Seçkin, “Bu okulda göreve başladığımızdan bu yana, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızla birlikte eğitim yuvamız olan okulumuzu en iyi duruma getirmek için çalışıyoruz. Okulumuzun eksikliklerini gidermek için bizlere 80 bin lira para gönderen Hayırsever işadamımıza çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize çok selamları var” dedi. Mektup Yarışması’nda birinci olan Leyla Sarıkaya’ya hayırsever iş adamının gönderdiği hediyeler okul müdürü tarafından verildi. Leyla Sarıkaya ise kendisine gönderilen mektubu arkadaşlarına da okudu. Haber: Cuma KESEROĞLU