MHP’DEN GÜNEY’E ZİYARET


Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Grup Başkanvekili Emir Selim Yazar ile MHP belediye meclis üyeleri Bekir Bozdoğan, İbrahim Yavuz ve Osman Çolak, Güney Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Bozkurt, tüm İskenderun’un hizmet alabilmesi ve mecliste ne kararlar alındığını herkesin bilmesi açısından tüm STK’ları ve vatandaşlarımızı belediye meclisini takip etmeye davet etti. İskenderun MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye meclis üyeleri İbrahim Yavuz, Emir Selim Yazar, Osman Çolak ve Bekir Bozdoğan, Güney Medya Grubu’nu ziyaret ederek genel koordinatör Yılmaz Akpınar ile görüştüler.

İskenderun’da tüm sivil toplum kuruluşları, medya temsilcileri, dernekler ve odalarla görüşeceklerini kentin menfaati adına birlikte hareket etme noktasında bir bir araya gelme fikrinde bulunacaklarını belirten Başkan Bozkurt, ayrıca herkesi belediye meclis toplantılarını izlemeye davet etti. İskenderun belediye meclisinde ne olup bittiğini, ne kararlar alındığını bilmek açısından bunun son derece önemli olduğunu kaydeden Başkan Bozkurt, “Bizler bir şekilde çalışıp yaşamımızı devam ettiriyoruz. Ama inanın yarınlarımız tehlikede. İktidar partisinin elinde olduğu İskenderun Belediyesi henüz bir çivi dahi çakmadı. Önümüzde çok kısa bir süreç var. Memleketimiz için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.

KENT MEYDANI VE HASTANE PROJESİ’NE ALTERNATİF ÇÖZÜM
Bu arada MHP Grup Başkanvekili Emir Selim Yazar da, İskenderun Belediye Meclisi’nin dikkatini çektiği ’Kent Meydanı’ projesinin detaylarını paylaştı. Şehre nefes aldıracak proje, İskenderun Lisesi’nin Gürsel Mahallesi’ne taşınmasını öngörüyor..
Ayrıca, Ziraat Bahçesi’ne yapılması düşünülen yeni hastane ile ilgili de, “Eski SSK Hastanesi yerine meclisten kat yoğunluğu aldırdık. Orada eski Lunapark’ın yeriyle birlikte 50 dönüm arazi var. Birkaç evin istimlakıyla birlikte hastane yapımı kısmen başlayabilir..” diyerek yeni bir öneri getirdi. Başkan Bozkurt, Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, tüm çalışanlara görevlerinde başarı dileklerini iletti.
Haber: Mustafa TOPAL