2018 DAHA GÜVENLİ OLACAK


İskenderun’da gayrimenkul yatırımı ile danışmanlık alanında okul ve güvenilir kurumlarından biri olarak öne çıkan RE/MAX Ada’nın başarılı Müdürü Gizem Akyüz Zaroğlu bölgedeki emlak sektörünün 2017 yılını değerlendirdi. Yaşanan ekonomik sıkıntıları vatandaşın lehine çevirdiklerini dile getiren RE/MAX Ada Müdürü Gizem Akyüz Zaroğlu “Vatandaşlarımızın yoğunluktaki tercihlerine bakarsak 2+1 ve 3+1 Konutlarını tercih ediyorlar” dedi.

DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDE
Eylül ayına bakıldığında öğrenci ve memurların tayinleri olması nedeniyle 1+1 konutlarda satış ve kiralama geçekleştirildiğine işaret eden Gizem Akyüz Zaroğlu “Ancak genel bir açıklama yapacak olursak; insanların tercihleri 3+1 daireler oluyor. Kurum olarak bizler de bu yıla baktığımızda satışlarımızın önemle bir bölümü 3+1 konutları üzerine yapıldı. Vatandaşların alımıyla ilgi söylemek gerekirse; biliyoruz ki 2017 yılı ciddi sıkıntılardan geçti. Müşterilerimizin büyük bir bölümü kredi başvurularıyla ev sahibi oldular. Bu sorunlar yaşanırken Biz de RE/MAX Kurumu olarak en öncelikli çalışmamız vatandaşlarımızın doğru zamanda doğru yeri doğru tercih etmesini sağlamak için tüm ekibimizle çalıştık” diye konuştu.
2017 yılının gerçekten alıcılar için çok problemli bir yıldı olduğunun da altını çizen Gizem Akyüz Zaroğlu şunları kaydetti: “Bu yüzden insanların emeklerini ve birikimlerinin boşa gitmemesi için kurum olarak yoğun bir çalışma yaptık ve inanıyorum ki; 2018 yılı daha güvenli ve sağlıklı olacaktır. RE/MAX Ada İskenderun’da bir okul, her gün tüm danışmanlarımızla birlikte bir arada olarak tüm paydaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için genel değerlendirme ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz.”
Haber: Cuma KESEROĞLU