HEM ÇALIŞKAN, HEM BAŞARILI


İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, genç sanayici ve işadamı Atakaş Şirketler Gurubu yönetim kurulu üyesi Mustafa Atakaş’ı fabrikada ziyaret ettiler. Payas’ta bulunan Atakaş Demir-Çelik Fabrikaları çalışma ofisinde gerçekleştirilen ziyarette, ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ve çelik sektörü ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE GELİŞMELER VAR
Bölgemizin saygın sanayicilerinden Recep Atakaş’ın oğlu Atakaş Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi Mustafa Atakaş’ın sinerjisi sayesinde şirketin daha da büyüyeceğine ve bölge ekonomisine katkılarının artarak devam edeceğine inandıklarını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Şehrimiz ekonomisinin lokomotifi konumunda olan Demir-Çelik sektöründe ve buna bağlı olarak otomotiv sektöründe son yıllarda İskenderun Körfezinde önemli gelişmeler ve yatırımlar yapılmaktadır. Bölgemizin güzide sanayi kuruluşlarından biri olan ve yaptığı yatırımlarla insanlarımıza iş ve istihdam oluşturan Atakaş Ailesi’ne çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu gün de genç iş adamımız ve sanayicimiz Mustafa Atakaş’ı yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte fabrikada ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler almak için buradayız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Atakaş şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi Mustafa Atakaş ise; Demir-Çeliğin ekonomiye katkıları, Dünya çelik üretiminde Türkiye’nin yeri, Çin’in Demir piyasasını nasıl yönlendirdiği, İskenderun Körfez’inde Demir-Çelik sektörü ile ilgili yatırımlar hakkında İTSO yönetimine bilgiler verdi. Genç Sanayici ve İş adamı Mustafa Atakaş’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Okan Belli ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldılar. Haber: Yılmaz AKPINAR