45 YAŞINDA YENİDEN DOĞDUM


Geçirdiği tüp mide operasyonunun ardından dokuz ayda 58 kiloya ulaşan Öğretmen Bahar Söker, sadece kilo vermekle kalmadı, diyabet ve tiroid hastalıklarından da kurtuldu. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği tüp mide ameliyatından sonra 105 kilodan 58 kiloya gerileyen Bahar Söker, 45 yaşında yeniden doğduğunu söyledi.

‘AMELİYATLA BERABER DİYABET PROBLEMİ SON BULDU’
Tüp mide ameliyatıyla, hastanın yeni bir hayata merhaba dediğini ifade eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “Hastamız, kapalı olarak uygulamış olduğumuz tüp mide ameliyatı sonrasında hem kilo vermeye başladı, hem de diyabet ve tiroid gibi önemli sağlık sorunları son buldu. Dokuz ayda 47 kilo veren hastamız, önerilerimize de uyarak, sağlıklı bir yaşama kavuştu” dedi.

‘50 BEDENDEN 38 BEDENE GERİLEDİM’
Kilolarından dolayı bir anda ameliyat olmaya karar verdiğini ifade eden Bahar Söker ise, “Kilolu olmamın yanı sıra, tiroid ve diyabet hastasıydım. Şekerim hep 120’nin üzerindeydi. Ayrıca dizlerimden hep rahatsızlık yaşıyordum. Ameliyat olmaya bir anda karar verdim ve bu ameliyat hayatımın dönüm noktası oldu. Ameliyat sonrası kilo vermeye başladım ve rahatsızlıklarım sona erdi. Şimdi çok rahatım. Kıyafetlerim bol geliyor artık. Ayrıca 50 bedenden, 38 bedene geriledim. 45 yaşındayım, yeniden doğmuş gibiyim. Doktoruma, bana bu mutluluğu yaşattığı için çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu. Haber: Yılmaz AKPINAR