RÜYA GİBİ DÜĞÜN


Şaker ve Eren aileleri son yılların en görkemli düğün törenine imza attılar. Eyyam-Ahmet Şaker çiftinin kızları Meryem Şaker ile Tansel-Sabit Eren çiftinin oğulları Ahmet Eren, ömür boyu mutluluk için masal gibi bir düğünle yaşamlarını birleştirdiler. Hayırsever işadamı Sabit Eren ve eşi Tansel Eren, oğullarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

İssos Otel’de gerçekleştirilen renkli ve coşku dolu düğün törenine iş dünyasının seçkin isimleri katılım gösterdi.
Düğün törenini özel bir ekiple takip eden haber ekibimizin objektifine poz verirken, konukların da ne kadar mutlu oldukları yüzlerinden belliydi. İş dünyasının tanınmış isimlerinin davul-zurna eşliğindeki muhteşem oyunları, düğünü tam bir resitale dönüştürdü. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan sanatçı Mehmet Yakar da, en sevilen şarkılarıyla misafirleri coşturdu.

Orkestranın mükemmelliği konukların coşkusu ile birleşince, geriye geceden unutulmaz kareler kaldı. Bu anlamlı günlerinde sevenlerinin yalnız bırakmadığı Tansel-Sabit Eren çifti de konuklarla yakından ilgilenerek, kusursuz bir ev sahipliğine imza attılar. Güney Medya Grubu olarak Meryem-Ahmet Eren çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Haber: Mustafa TOPAL