KAYMAKAM SOYTÜRK, ‘ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM’


İskenderun Kaymakamlığı görevine yeni atanan Recep Soytürk, ziyaretlerine devam ediyor. Kısa sürede her kesimin sevgisini kazanan Kaymakam Soytürk, Güney Medya Grubu’nu da ziyaret ederek haber ekibiyle bir araya geldi. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar ve gazete haber muhabirlerinden Mustafa Topal ve Cuma Keseroğlu karşıladı. Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu belirten Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar, Kaymakam Soytürk’e İskenderun halkının büyük sevgi ve saygı duyduğunu belirtti. Akpınar, kentimizin menfaatine olan her konuda destek vereceğini kaydeden Recep Soytürk’e görevinde üstün başarılar diledi. Basının yöneticiler ve halk ile bir köprü oluşturduğuna dikkati çeken İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, bu kapsamda kentimizde günlük olarak yayın yapan Güney Gazetesi’ni de yakından takip ettiğini söyledi. Kaliteli ve objektif habercilik anlayışıyla kentimizin sorunlarını gündeme getiren Güney Gazetesi’ne başarılar dileyen Kaymakam Soytürk, “Önceliğimiz eğitim ve güvenliktir. Görev yaptığım yerlerde buna çok dikkat ederim ve eğitimin kalitesini ve çıtasını en yüksek seviyeler çıkarmak için çalışırım” dedi.
Yılmaz Akpınar’ın, “Eski karayolları arazisine 32 derslikli bir okul yapılsa, merkezi okullarımızda bir nebze olsun yoğunluk hafifler..” sorusu üzerine, Kaymakam Soytürk “Bir değil, iki okul yapalım” diyerek destek verdi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette kentin öncelikli sorunları ele alındı, çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.