BAŞKAN BEKİR ALTAN, ‘HALKIN İÇİNDEYİM, HALKLA VARIM’


Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, dost ziyaretlerine büyük önem veriyor. Hatay’ı karış karış gezen Başkan Bekir Altan, İskenderun’da gün içinde iş dünyası ve eğitim kurumlarını ziyaret ediyor. İskenderun’un başarılı firmalarından ve ürettiği katma değerle İskenderun’a büyük katkısı olan Boğa Otomotiv’in çalışkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Boğa’yı ziyaret eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Hüseyin Boğa kardeşimize bol kazançlar diliyorum. Başarılı ve dürüst bir işadamıdır” dedi. Başkan Altan, Payas’ta yaptığı hizmetlerle ilgili bilgiler vererek, 12 Mahalleden oluşan Payas’ı yeni kurulacak şehirde tek bir mahalleye dönüştüreceklerini belirterek, projenin önümüzdeki 5 yılda tamamlanmasını öngördüklerini söyledi.
Hatay’ı karış karış gezerek, halkla diyalog halinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Altan, “Sürekli halkın içinde oldum. Çünkü halk ile varım. Değerli vatandaşlarımızla dertleşiyorum, sorunlarını dinliyorum. Elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışıyorum” diye konuştu.
Boğa Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Boğa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, “Başkanımız çalışkandır, hizmet adamıdır. Başarılarının devamını diliyoruz” diyerek, hoş sohbet ortamında geçen ziyaretten ötürü teşekkür etti.
Ziyarette, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da hazır bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR