İNTİHAR MI, DENGESİNİ Mİ YİTİRDİ?


İskenderun’da ikamet ettiği apartmanın dördüncü katından aşağı düşerek hayatını kaybeden genç kadının yalnız yaşadığı, olayın aydınlatılabilmesi için de cenazesinin Adana Adli Tıp kurumuna gönderildiği bildirildi.Edinilen bilgilere göre önceki gün gece 23.00 sıralarında İsmet İnönü Caddesi Bedri Çavuş Apartmanı kat dörtte ikamet eden ve tek başına yaşadığı öğrenilen Canan Ulusoy (35)’in oturduğu dairenin balkonundan düştüğü, düşerken de bir alt kattaki dairenin de tentesini de parçalayarak zemine çakıldı. Büyük bir gürültüyle kaldırıma düşen Canan Ulusoy için çevredeki vatandaşlar hemen seferber olurken, haber verilmesi üzerin olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından hastaneye yetiştirdiklerinde yapacak bir şeyin kalmadığı ve hayatını belirtildi.

KAPISI KİLİTLİYDİ
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay yeri inceleme ekiplerinin, balkonundan düşerek hayatını kaybeden Canan Ulusoy’un dairesine girmek istediğinde kilitli olması nedeniyle itfaiye yangın merdiveniyle balkon seviyesine kadar çıkılarak fotoğraf kaydı alınmıştı. Daha sonra ekipler kilitli dairenin kapısını açtırarak genç kadının evinde olayın ne şekilde geliştiğine dair ipuçları aradı.İlk belirlemelere göre evde tek başına olan genç kadının balkondan dengesini kaybederek mi yoksa intihar ederek mi kendini aşağıya attığı araştırılıyor. Hastanede hayatını kaybeden Canan Ulusoy’un cenazesi otopsi yapılmak üzere dün gece Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.      

DÖRTYOL’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Eşinden ayrı olan ve bir çocuk annesi Cansu Ulusoy’un cenazesi Adli Tıp kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak bugün ikindi namazına müteakip Dörtyol’da toprağa verileceği öğrenildi. Haber: Cuma KESEROĞLU