MEHMET SOYDAN, ‘21 MAYIS; YENİ ATILIM DÖNEMİ’


AK Parti 22. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, sosyal medyadaki paylaşımında, “21 Mayıs, yepyeni bir dönem olacak. Sevdamız Türkiye. Çokluk içinde, birlik olmalıyız” dedi.
Soydan, “14 Ağustos 2001’de, Ak Parti kuruldu. Kuruluşta salondaydım, heyecanlıydım. Sonraki kongre ve olağanüstü kongrelerde de, salondaydım. İnşallah; 21 Mayıs’ta da salonda olacağım. Heyecanım, devam ediyor” diyerek, şu görüşlere yer verdi;
“2001’de, kamu görevinden ayrıldım. İskenderun kurucu ilçe başkanı oldum. 22. dönem, Hatay milletvekili seçildim. 4 genel seçimdir, aday olamadım. 2 yerel seçimde de, aday olamadım. Üzüldüğüm zamanlar da oldu. Ama her seçimde, partimle sahada çalışmaya devam ettim. Hatay’da; her görüşten insanlardan, takdir alıyorum. Destek ve dua alıyorum. Her şeyin kısmet olduğuna inanıyorum. Bana düşen, yolumda yürümek. Sayın Başbakanımız; genel başkan olarak, son grup konuşmasını yaptı. Huzurluydu. Dava adamıydı. Görevini, samimiyetle yaptı. Gönüllerde, yer aldı. 21 Mayıs’ta; delegeler, emaneti sahibine (ehline) verecekler. İnşallah; efsane geri dönecek. Yeni atılım dönemi, başlayacak. Milletle birlikte, yeni hedeflere gidilecek. Davamıza ve liderimize güveniyorum. 21 Mayıs, yepyeni bir dönem olacak. Sevdamız Türkiye. Çokluk içinde, birlik olmalıyız. Yolumuz açık olsun.”
Haber: Yılmaz AKPINAR