ARSUZ İDMAN YURDU ‘İZMİR CUP’TA..


İki yıl önce Murat Özger başkanlığında, Hasan Mert Yıldırım, Engin Işık, Emir Altun, Emre Altun, Levent Taner ve Barış Palta tarafından kurulan Arsuz İdman Yurdu futbol takımı kısa sürede bölgenin izlenen ve keyif veren bir takımı haline geldi.
Uzun yıllardır futbolun içerisinde başarılarla genç nesilleri eğiten Recep Altun ise takımın Genel Koordinatörü olarak göre yapıyor.
Türk futboluna iyi ve eğitimli sporcular yetiştirmenin gayreti içerisinde olan ekip, şimdi de Arsuz İdman Yurdu Spor Kulübü olarak uluslararası turnuvaya davet edildi. 20-21 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası İzmir Cup‘a U 14 futbol takımı çağrıldı.

‘ŞEHRİN ÇOCUKLARINA GÜVENİN’
Haber ekibimize açıklamada bulunan Genel Koordinatör Recep Altun, “Çocuklarımızın gelişmesi için Arsuz İdman Yurdu takımını kurduk. Burada görev alan teknik heyet bu işin bilimsel eğitimini almış çocuklarımızdır. Takıma ve geleceğimiz olan çocuklarımıza da bilimsel eğitim veriyorlar. Başarılı bir takım kurduk, bu nedenle bizleri İzmir’e davet ettiler. Orada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Türk futboluna nice Selçuk İnan’lar armağan etmek istiyoruz. Bu doğrultuda henüz ilk yılımızda Türkiye’nin çeşitli süper lig takımlarının altyapılarına yedi oyuncumuzu verdik. Bu yılda özellikle küçük yaş gruplarımızın vizyonlarının genişlemesi ve unutulmaz deneyimler kazanması adına uluslararası bir turnuvadan aldığımız daveti değerlendirdik. Aralarında 3 büyük takımın yanı sıra ünlü Avrupa takımlarının da olacağı turnuvada bölgemizi temsil edeceğiz. Bu hem şehrimizin tanıtımı için de önemli bir turnuvadır. Aynı ölçekli bir başka turnuvayı Arsuz İdman Yurdu olarak şehrimizde düzenlemeyi planlıyoruz. Bunun için mülki amirlerden destek istiyoruz. Bu şehrin çocuklarına güvensinler ve bundan vazgeçmesinler” dedi. Haber/Foto: Cuma KESEROĞLU