MUHTEŞEM KONSER!


İskenderun Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen ve tamamen sağlık çalışanlarından oluşan koronun seslendirdiği konser, Belediye Kültür Sarayı’nda yapıldı. Geceye, aynı zamanda A Klasman hakemi olan Doktor Özkan Çeliker’in oynadığı zeybek damgayı vurdu. Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen gece Belediye Kültür Sarayı’nda yapıldı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başhekim Veysel Yıldırım ile birlikte kalabalık bir topluluk tarafından izlenen proğramda, doktor, hemşire, teknisyenlerden oluşan koro gurubu şarkılar söyledi.
Kalp Cerrahı Dr. Ahmet Birol Özelçi tarafından yönetilen koro birbirinden güzel şarkıları seslendirirken, geceye damgasını vuran ise aynı zamanda A Klasman Hakemi olan Dr. Özkan Çeliker’in oynadığı zeybek oldu. Çeliker, zeybeği tamamladığında çıkardığı Türk Bayrağıyla ayakta alkışlandı.
Hemşire Sema Mercimek tarafından sunulan gecenin Çanakkale Zaferi’nin 102.Yıldönümüne rastlamasının da memnuniyet verici olduğu belirtilirken, Başhekim Yardımcısı Dr.Mete Burakçin, Hastane yönetiminden Mehmet Akçiçek, Lütfü Maraşlı, Sağlık Hizmetleri Müdiresi Zübeyde Akkuş da izleyenler arasında yer aldı. Başhekim Dr.Veysel Eroğlu, proğramın sonunda emeği geçenleri kutlayarak çiçek verdi. Haber: Cuma KESEROĞLU