EMNİYET ‘HUZUR’ VERİYOR!


Çok şükür.. İskenderun, huzur içinde yaşadığımız güzel bir şehir..
İnsanlarımızın hoşgörüye, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe ne kadar sahip çıktığını görebiliyoruz.
İskenderunlular her zaman emniyetin yanından durmuş, polisimize sahip çıkan bir anlayışla, yardımcı olmaya çalışmıştır.
Aynı ölçüde emniyet teşkilatımızın duruşu, halkımızla el ele veren kararlı yaklaşımı, İskenderun’daki bu ‘huzur’ ortamına büyük katkı sunmuştur.
Haberlerden takip edebiliyorsunuzdur muhakkak..
İskenderun Polisi’nin ardı ardına yaptığı başarılı operasyonlar sayesinde, uyuşturucu tacirleri nefes alamaz duruma geldi. O bataklığın içinde boğuluyorlar! Daha dün 17 kilo takoz esrar ele geçirildi.
Öncesinde, binlerce uyuşturucu hapları ve benzeri uyuşturucu maddeleri satmaya kalkışan, gençlerimizi zehirleyen her kim varsa, üzerlerine balyoz gibi çöküyorlar!
Gururla belirtmeliyim ki;
İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri de dün, bir tırın gizli bölmesinde 912 bin 391 adet toplamda 166 kilo uyuşturucu hap ele geçirdi.. İşte budur!
Sadece uyuşturucu da değil, alçak FETÖ’yle ve diğer terör örgütleriyle, onlara destek çıkan hainlerle, kaçakçılarla, hırsızlarla da mücadele ediliyor.
Hatta; şu son bir ay içinde hakkında adam öldürme ve yaralama suçu bulunan bazı firariler de bir bir yakalanıyor. Faili meçhul dosyalar bir bir çözülüyor..
Son operasyonlar gösteriyor ki, bu azim ve kararlılık sürecek.
İşte bu noktada, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’nın gayretini takdir ediyorum. Müthiş bir efor sarfediyor, olağanüstü çaba gösteriyor.
Neredeyse hiç uyumuyor..
Nerede bir olay olsa, bizzat gidip inceliyor.. Soruşturmasıdır, teknik takibidir, profesyonel araştırmadır derken, ekibiyle başarılı sonuçlar elde ediyor.
Bakın çevrenize;
Polisi her yerde görmek mümkün!
İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri sürekli sahada, iz peşinde! Asayiş Büro ekipleri, suçlulara nefes aldırmıyor..
Emniyet Teşkilatı’nın her birimi canla, başla çalışıyor.
Polisimiz, yoğun stres ortamına rağmen gülümsüyor, halkla iç içe, her soruna yetişmek için yoğun gayret gösteriyor.
Allah yar ve yardımcıları olsun!
Öyle zor, öyle meşakkatli bir görevi, üstelik hakkıyla yapmak herkesin harcı değil! Ben İskenderun Polisi’yle gurur duyuyorum!
Onlar sayesinde bu huzur ortamını yaşıyoruz.
Sınır şehri olmamıza rağmen, nüfusumuzun neredeyse üçte biri Suriyeli olduğu halde, suç oranını bu kadar minimize etmek kolay mı sanıyorsunuz?
Bravo emniyet teşkilatımıza!
Helal olsun, bu cesur yüreklere!
Mesai arkadaşlarının emeğini ve alın terini her değerin üstünde tutan Zeki Balcı gibi çalışkan bir emniyet müdürünün olduğu kurum nasıl görülmesin?!
Müdür yardımcılarından şube müdürlerine, karakol amirlerinden gecenin ayazında yuvalarımıza huzur veren ekiplerine kadar, alın teri döken vatan sevdalıları olmasa İskenderun huzuru bulabilir miydi?
İyi ki varsınız!