GEZİCİ EKİP SORUYOR, SEYFİ BAŞKAN ÇÖZÜYOR


İskenderun Belediyesi bünyesindeki “Seyfi Başkan İskenderun’u Dinliyor” ekibi, vatandaşların sorunlarını dinleyip sorunların çözülmesini sağlıyor. ‘Seyfi Başkan İskenderun’u Dinliyor’ sloganı ile dört araçla on altı kişilik ekip mahallelerde kapı kapı dolaşarak vatandaşın sorunlarını dinleyip not ediyor. Çalışmalarını sürdüren ekibin gün sonunda çıkardığı talepler, rapor halinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e sunuluyor.

‘PROJEYİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ’
Uygulanan projesini çok önemsediğini söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Ekibimiz tüm mahallelerde yaşanan sorunları ve önerileri raporlar halinde bana sunuyor. Biz herkesi, her kesimi dinliyoruz. İskenderun´da 300 bine yakın vatandaşımız yaşıyor. Elimizden geldiğince gerek halk günlerinde gerek sık sık vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Ayrıca bu proje ile ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz” dedi.

‘ÇAĞDAŞ BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
“Bizim belediyecilik anlayışımız halka dokunan, halkın içinde bulunan, halkın sorunlarını çözmeye endeksli sosyal belediyecilik anlayışı” diyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Biz İskenderun’un çehresini değiştirmek için, daha çağdaş bir kent için çalışıyoruz. Bu çalışmada görev alan personel sadece vatandaş görüşlerini not almıyor, aynı zamanda bir hizmet denetimi de yapıyor. Sokakta kaldırımların ve yolların durumu, temizlik hizmetlerinin işleyişi belediye hizmetleri sahada yerinde denetleniyor. Bizlerde raporlara göre gerekli hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılasını sağlıyoruz” diye konuştu. Haber: İskenderun Belediyesi