‘BİRİZ, BERABERİZ’


Esnaf Oda Başkanları, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. İTSO Başkanı Yılmaz, “İskenderun Ekonomisinin gelişmesinde, sanayiciler kadar esnaflarında payı olduğu göz ardı edilemez.
Ekonominin atardamarı konumunda olan esnaflar, gerek şehrin gelişmesinde, gerekse üyelerinin oluşturduğu güçlü birliktelik sayesinde her zaman bulundukları şehrin en önemli sivil toplum kuruluş temsilcileri olmuşlardır” dedi.
İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, Esnaf Oda başkanları ile birlikte İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulunarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

‘BEREKETLİ BİR YIL OLSUN’
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak ekonomi ve esnafın sorunları ele alındı. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Şu an yanımda görmek istediğim insanlar yanımda. El birliği ile bulunduğumuz kenti ekonomik ve sosyal yönden daha ileriye götürmek için çalışmaktayız. Sizler de bizim gibi bu şehrin ekonomisine yön veren esnaflarımızın güzide temsilcilerisiniz. Bizler ve sizler iki kardeş kuruluşuz. 2017 yılının gerek sanayicilerimiz, gerekse esnaflarımız için daha bereketli ve kazançlı bir yıl olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

‘İKİ KARDEŞ KURULUŞ’
İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat ise; “İTSO ile Esnaf Odaları iki kardeş kuruluş olmuştur ve her zaman için bu kente hizmet etmiştir. Sizlerin de bu güzide kuruluşun kaptanı olarak yapmış olduğunuz hizmetleri daha ileriye taşıyacağınızdan eminiz. İskenderun ve kamuoyu, bundan sonra da tecrübelerinizden daha çok istifade edecektir. Bu kentin ekonomik yönden gelişmesi, kalkınması için var gücünüzle çalıştığınızı bizler ve tüm kamuoyu çok iyi biliyor. Bu konuda Esnaf Oda Başkanları olarak her zaman yanınızdayız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR