YILIN EN ANLAMLI MAÇI

tosyali1
Türk futbol ailesi, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına karşı birlik beraberlik mesajı vermek için “Şehitlere Saygı” maçında bir araya geldi. Tosyalı Holding’in de sponsor olduğu, yerli ve yabancı birçok futbolcunun forma giydiği anlamlı organizasyondan elde edilen gelirler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı aracılığıyla şehit ailelerine bağışlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Şehitlere Saygı’ maçına katkı sunan firma ve kulüpler için, ‘Minnettarız’ ifadesini kullandı.
Vodafone Arena’da düzenlenen anlamlı organizasyonda, farklı renklere gönül veren taraftarlar tek renk olup kırmızı beyaza büründüler.
Yaptığı anlamlı yardımlarla her daim Devletimiz’in yanında duruş sergileyen Tosyalı Holding’in sponsor olduğu “Şehitlere Saygı Yıldızlar Karması” dayanışma maçında, şehit aileleri için toplam 50 milyon 630 bin Türk lirası toplanarak rekor kırıldı, birlik beraberlik vurgusu yansıdı.
Patlamanın gerçekleştiği yerde düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere spor ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katılırken, “Türkiye Yenilmez” ve “Teröre Karşı Tek Yürek” mesajları verildi. Karşılaşmada atılan gollerden sonra bütün futbolcular, “asker selamı” verdi. İki takım futbolcuları, atılan 7 golde de yan yana gelip tribünlere asker selamı vererek ortak hareket etti. GÜNEY HABER MERKEZİ