‘SORUNLAR ORTAK AKILLA ÇÖZÜLÜR’


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından her hafta düzenlenen halk günleri devam ediyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başkanlık makamında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinliyor.
Bugüne kadar aralıksız ve randevusuz Halk günleri düzenlediğini hatırlatan Başkan Seyfi Dingil, “Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını belediye imkânları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Demokrasinin en önemli temellerinden birisi de birlik olup, ortak karar almaktır. Biz insan odaklı bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın her türlü talep ve şikâyetlerini birebir dinleyip, çözüm yolları bulmak ve vatandaşlarımıza hizmet odaklı yönetim anlayışı ile yaklaşmak amacıyla başlatılan ‘Halk Günü’ uygulaması devam etmektedir” dedi.

‘HEDEFLERİMİZİ BİRLİKTE YAKALAYACAĞIZ’
Başkan Seyfi Dingil, “Sorunları, ihtiyaçları birinci ağızdan dinleyip değerlendirmelerimizi ona göre yapıyoruz. Toplumsaldan kişisel sorunlara varıncaya dek her dertle ayrı ayrı ilgileniyoruz. Tüm hizmetlerimiz insan odaklıdır. Hedeflerimizi birlikte yakalayacağız” diye konuştu. Öte yandan halk gününe katılan vatandaşlar ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e bu uygulamasından dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek hem çalışmalarından dolayı hem de halk günü düzenleyerek, birebir görüşme fırsatı verdiği için teşekkür ettiler.