MUTLULUK BURADA!

İskenderun AHM Port City, konuklarına mükemmel ötesi bir hayat sunacak. Bünyesinde 480 konut ve 5 yıldızlı bir otel bulunan AHM Port City, teknik özellikleri ve sunduğu konforla bölgede emsalsiz.
85 bin metrekare yeraltı şehri, üst donanımı ve bensersiz özellikleriyle İskenderun’da büyük değişimi, AHM Port City başlatıyor.
İnşaat sektörünün tercübeli isimleri Ali Tekten, Hasan Yıldırım ve Mahir Taner’in ortaklığıyla gerçekleşen ve yapımı hızla ilerleyen AHM Port City’nin bünyesinde 5 bloktaki 6 farklı tipte 480 konut ve 5 yıldızlı otel bulunuyor.
İskenderun’daki gazetecileri ağırlayan AHM Port City’nin ortaklarından Ali Tekten, inşaat alanını gezdirirken, yaşam merkezinin tüm detaylarını anlattı.

BİNA GÜVENLİĞİ EN ÜST DÜZEYDE
‘Hayranlık’ uyandıran özellikleriyle AHM Port City, eşsiz tasarımı, panaromik deniz manzarası, Dokuz Eylül Üniversitesi onaylı statik projesi, Boğaziçi Üniversitesi onaylı fore kazık uygulamasının getirdiği sağlamlığı, özellikle çocukların, sağlığı, güvenliği ve gelişimine yönelik imkanları, sosyal donatıları, spor ve sosyal yaşama yönelik imkanlarıyla, konut anlayışına yepyeni bir bakış açısı sunuyor.
Proje, 40 metre derinlikteki fore kazık uygulaması ve 26’lık radye temeliyle bina güvenliğini en üst düzeyde tutuyor.
Yerin 10 metre altında gazetecilere bilgiler veren inşaat sektörünün tercübeli ismi Ali Tekten, “Yer altı şehri olma özelliğiyle bölgede tek olan AHM Port City, 85 bin metrekare alanda sığınak görevi da yapıyor. Müşteriler bu şekliyle dışarıda yürümek zorunda değil. Her rezidansa yeraltından girişler mevcut. Oquapark’ a girişler de öyle. Giyinme odaları, duşa kabinler, emzirme odaları da mevcut. Binanın her yerinde konuşlanan şaplar sayesinde, çirkin görüntü oluşturan kablolar dışarıda kalmayacak. Bu şekilde çocukların güvenliği de sağlanıyor. Bu arada, yeraltında ikinci tünel sistemi uygulanarak, ileride HBB veya Telekom’un yapacağı çalışmalar için bir alan oluşturuldu. Yeraltı suyunun ileride binanın temeline zarar vermemesi açısından, tüm sular borular eşliğinde pompalarla dışarıya taşınıyor. Bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan uygulama ile binanın zemini, güçlü yapısını koruyor” dedi.

‘REZİDANSIN ÖTESİNDE’
AHM Port City’de konfor için, 5 yıldızlı otelleri aratmayan, hatta onları da aşan ayrıntılar düşünülmüş: 24 saat özel güvenlik, gerçek profesyonel site yönetimi, rezidans girişlerinde resepsiyon, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, çocuk oyun parkları, kreş, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, hala saha, fitness center, spor merkezleri, AVM, Sinema ve daha birçok özellik barındırıyor.

5 BİN KİŞİLİK 5 YILDIZLI OTEL
AHM Port City’de yapımı tamamlanmak üzere olan 5 yıldızlı otel konforuyla dikkat çekiyor. 1000 kişilik kapalı-açık havuzlu düğün salonları Yüzme havuzları – Spa-Masaj-Sauna ile 5 bin kişilik bir müşteri sayısına ulaşabiliyor. Otelde aynı anda birçok aktivite düzenlenebilecek. Bu özelliğiyle İskenderun’da yapımı süren Hilton Oteli inşaasından daha büyük bir alan teşkil ediyor.
Yeraltı şehri ise İskenderun Primemall kullanım alanından dühü büyük.

ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN DİYE
AHM Port City, tesisleri, tasarımı ve mimarisiyle, tam anlamıyla çocuk dostu bir yaşam mekanı. Çocukların sağlığı, güvenliği, eğlenme ve oyun ihtiyacı, kişisel gelişimleri için hiçbir ayrıntı unutulmamış. Tekten açıklamasında, “Müşterilerimiz mutlu olsun diye dünyayı değiştiriyoruz” dedi.