‘DOLARI BOZ, OYUNU BOZ’

AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “dövizlerinizi bozdurun” çağrısına anında uyup kampanya başlatarak, ellerindeki dolarları bozdurdu. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte döviz bürosuna geçerek ülkemizin selameti ve ekonomiye sahip çıkmak için dövizleri bozdurdular.
Burada kısa bir açıklama yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, bugün her Türk ferdinin ülkesine sahip çıkması ve ekonomiyi canlandırması için dövizlerini bozdurması gerektiğini hatırlattı. Başkan Bodur, “Gün birlik günüdür. Bugün devletimizin, milletimizin yanında olma günü. Doların geri çekilmesi lazım. Bunu sağlamamız için de elimizdeki dolarlarımızı bozdurmamız lazım. Bu şekilde bir kamuoyu oluşturmamız lazım. Halkımızı dolarları bozdurup TL’ye sahip çıkmaya, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi sağlamaya, birlikte hareket etme gücümüzü dosta düşmana göstermeye davet ediyorum. Bugün sembolik olarak dolar bozduracağım. Mühim olan Türk Lirasına, daha doğrusu ülkemize sahip olmak” ifadelerini kullandı.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ayrıca, dövizlerini bozduran vatandaşlarımıza promosyon veren esnaflarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan açıklamaların ardından AK Parti İskenderun İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu İskenderun AK Parti Belediye Meclis Üyeleri dövizlerini bozdurdu.