SÜHEYLA UYAR CULHA DİŞ KLİNİĞİ AÇILDI

Dişhekimi Süheyla Uyar Culha Diş kliniğinin açılışı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, aile yakınları ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Diş hekimliği fakültesini birincilikle bitirerek haklı gururla başarısından söz ettiren Genç diş hekimi Süheyla Uyar Culha, İskenderun’a son derece modern ve teknolojik donanımlı bir diş kliniğini kazandırmanın mutluluğunu davetliler ve yakınlarıyla paylaştı.

 

TEKNOLOJİK CİHAZLARLA DONATILDI

2012-2013 eğitim öğretim yılında Çukurova Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi’nden birincilikle mezun olan Diş hekimi Süheyla Uyar Culha, mezun olduktan sonra bir süre Adana’da bir diş hekimliği hastanesinde çalıştı. Kalabalık davetliler huzurunda açılışı gerçekleştirilen, Son sistem teknolojik cihazlarla donatıldığı gözlenen modern Diş Kliniği’nde, Dental panoramik görüntüleme, muayene öncesi teşhis amaçlı röntgen ve tedavi planlama bölümleri bulunuyor. İskenderun Belediye binasının karşısında Akıncı İş hanı 1’nci katta hizmete giren diş kliniği, açılışa katılanlardan büyük beğeni topladı.

 

DENTAL PANORAMİK GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil açılışta yaptığı konuşmada, bölgenin iki saygın ve sevilen aileleri Culha ve Uyar’ları bir araya getiren açılışta Diş hekimi Süheyla Uyar Culha’ya başarılar diledi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, hemşerisi Uyar ve Culha ailelerinin evladı olan Dişhekimi Süheyla Uyar Culha’yı diş hekimliğinde bölgeye kazandırdığı yeniliklerden dolayı kutladı ve başarılar diledi.

Açılışa katılan misafirleriyle yakından ilgilenen Diş hekimi Süheyla Uyar Culha, klinikteki son sistem teknoloji ve tedavi imkanları hakkında bilgi vererek şöyle konuştu: “Kliniğimizde bir dental panoramik görüntüleme merkezi bulunmaktadır. Muayene öncesi teşhis amaçlı röntgen görüntüleri ile tedavi planlamaları yapılmaktadır. İki adet muayene odası bulunmaktadır, biri ameliyatlara özelleştirilmiştir. Diğer muayene odamızda rutin dolgu kanal tedavisi estetik köprüler gibi tedaviler yapılmaktadır. Bu tedaviler yapılırken bazen lokal röntgen cihazımız kullanılmaktadır aletlerimizin dezenfeksiyonu ve sterilizasyonu otomatikman yapılmaktadır. Bekleme salonumuz hastalarımız için geniş ve ferahtır.”