Başkan Yavuz ve Ak Parti Gençlik Kolları Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Gazi Koca ve üyeler İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ile sürekli iletişim halindeyiz. Halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizlerin tek bir amacı var oda halkımıza en iyi hizmeti vermektir. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler İskenderun’da herkese eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz.” dedi.

AK Parti İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Orhan Gazi Koca ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
Gençliğe her zaman sahip çıktıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Gençler bizim geleceğimizin teminatıdır. Bizlerde her zaman belediye olarak gerek eğitim, gerek spor, gerek sosyal ve kültürel manada düzenlediğimiz aktiviteler ile gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sizlerin iyi yetişmiş bir birey olmasınız bizler için büyük önem arz ediyor” dedi.
baskana-ziyaret