TMO KARAAĞAÇ TESİSLERİ HİZMETE GİRİYOR

Arsuz ilçesi sınırlarında bulunan ve uzun süredir atıl durumda ki Toprak Mahsulleri Ofisine ait turistik tesis, Antiochia firması tarafından restore edilerek 20 yıllığına işletileceği belirtildi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Karaağaç Mahallesi’nde bulunan, denize sıfır noktasındaki Toprak Mahsulleri Ofisine ait turistik tesisin, 20 yıllığına kiralandığını en kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.

Kaymakam Sarı, tesisin Antiochia Firması tarafından restore edilerek çok hızlı bir şekilde, sezona da yetiştirilmek suretiyle halkın hizmetine açılacağını ve inşaat çalışmalarına başlandığını ifade ederek şunları söyledi:
“60 oda ve yaklaşık 140 yatak, havuz, restoran, kır düğün salonu, bir adet çim ve bir adette halı saha ile günübirlik halkın kullanabileceği mesire alanı ve restoranın da bulunduğu yaklaşık 43 dönümlük Toprak Mahsulleri Ofisi sosyal tesisleri atıl durumdan kurtulacak. Halkın kullanımına yetiştirilmesi için firma yetkilileri tarafından en hızlı şekilde çalışmalar yürütülmekte.”

Kaymakam Musa Sarı ’yı makamında ziyaret eden firma ortakları Bestami Taner ve Behçet Alkan proje hakkında Kaymakam Sarı ’yı bilgilendirdi.