İSTE’DE ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİKLER SÜRÜYOR

Pandemi sürecinin başından bu yana sosyal ve kültürel faaliyetlerini çevrimiçi devam ettiren İskenderun Teknik Üniversitesi’nde etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren öğrenci topluluklarından İSTE-Endüstri Topluluğu Sektörde Kariyer Odaklı Rotalama 2021 (SKOR’21) etkinliğini çevrimiçi gerçekleştirecek.
9-10 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik 4 Sektör A Departman ve 4 Konuşmacı Konsepti ile alanında uzman konukları ağırlayacak.

Etkinliğin bu yılki konukları HYUNDAİ Operasyonel Analiz ve Planlama Şefi Tuba Tuna, BAŞAK TRAKTÖR Montaj Şefi Öner Günel, TOSYALI HOLDİNG İnsan Kaynakları Müdürü Serkan Ayvataş ve TÜRK HAVA YOLLARI UÇUŞ AKADEMİSİ Kalite ve Emniyet Müdürü Fatih Ünalan.
SKOR’21’e katılmak isteyenlerin https://www.facebook.com/iste.sksdb/ adresinden kayıt formunu doldurmaları gerekiyor.

Ders kayıt döneminde öğrencilerin tercihlerine göre topluluklara yerleştiği ve her öğrencinin mutlaka bir toplulukta faaliyet gösterecek şekilde planlama yapıldığı İSTE’de öğrenciler, topluluklarda konser, sergi, gezi, gösteri ve konferans gibi kültürel, sanatsal ile sportif etkinlikleri başarıyla düzenleniyorlar. Etkinliklerin pandemi koşulları dolayısıyla çevrimiçi sürdürülmesi ise İSTE’nin teknolojiye odaklanan ve yeniliğe uyum sağlayan duruşunun bir yansıması olarak dikkat çekiyor.