BİTİŞİK MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Bitişik mahallesi sakinleri, yapılan asfalt yol çalışmalarından ötürü İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek ve başarılarının devamını dilediler.

İskenderun Belediyesinin asfalt atağı tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Bitişik Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ve muhtar Ali Kılınç, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mahalle sakinleri, “Mahallemizde yollar güzelleşti. Başkanımızın sayesinde daha kullanışlı ve temiz bir yola kavuştuk. Eskiden yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise rahatlıkla kullanılıyor. Başkanımız Fatih Tosyalı’ya ve ekiplerine mahallemizde ve sokağımızda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

‘İSKENDERUN’DA BOZUK YOL BIRAKMAYACAĞIZ’
Başkan Tosyalı ise şöyle konuştu: “Sezon bitinceye kadar asfalt çalışmalarımız kesintisiz devam edecek. Planlanan  asfalt yol çalışmaları periyodik devam etti. Kimseyi ayırt etmeden tüm bölgelerde asfalt çalışmaları yaptık. 1.Etap bitti.. 2.Etap bitmek üzere. ardından 3.Etap asfalt çalışmaları yapacağız. Asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. İskenderun’da bozuk yol bırakmayacağız.”

Yapılan konuşmaların ardından program kurban kesiminin ve edilen duaların ardından sona erdi.