KARA AİLESİ’NİN YARDIMINA HAYIRSEVERLER KOŞTU!

Hatay’ın Arsuz ilçesine bağlı Pirinçlik Mahallesinde, çocukları yetim olan Kara Ailesi fırtınanın çatısını uçurduğu prefabrik evleri dağılmıştı. Haberi duyurur duyurmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel aileyi arayarak, “Hayırseverlerimizin desteğiyle 80 metrekare büyüklüğünde daha sağlam daha kullanışlı bir prefabrik evi yaptırıp, ailemize teslim edeceğiz” diyerek, mağduriyetin giderileceğinin sözünü verdi.

KARA AİLESİ YALNIZ DEĞİL
Arsuz’un Pirinçlik Mahallesinde yıllar önce eşi vefat eden Züleyha Kara, iki kızıyla birlikte yaşam savaşı verirken, yakınları ve çevredeki komşularının da yardımıyla başlarını sokacakları bir prefabrik eve sahip olmuştu. Geçtiğimiz gün çıkan fırtınada zar zor ayakta duran evi, şiddetli fırtına söküp atmıştı.
Evsiz kalan Kara Ailesi komşularına sığınıp, yardım çağrısında bulunmuşlardı.

Güney Medya’nın haber portalında yer verdiğimiz haberin ardından AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, mağdur ailenin yardımına koştu.

Kara Ailesi’ne ulaşan Milletvekili Abdulkadir Özel, yıkılan evin yerine yeni bir ev yapılacağının müjdesini verdi.

Milletvekili Özel, “Şu kış aylarında hiç kimsenin mağdur olmasına gönlümüz razı olmaz. Kara Ailesi’nin mağduriyetini gidermek için hayırseverlerimizle görüştük. 80 metrekare büyüklüğünde daha sağlam, daha kullanışlı bir evi yaptırıp, kendilerine teslim edeceğiz. Kendilerine çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.