HATAY ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU ONLİNE MÜNAZARA YARIŞMASI SONUÇLANDI

Hatay Ülkü Ocakları’nın, genel başkanları Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdirleriyle ve İl Ocak Başkanı Metin Taşçı’nın önderliğinde karantina döneminde Hataylı vatandaşlara faydalı etkinliklerde bulunmak amacıyla başlattığı ‘Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Online Münazara Yarışması’, tüm ilçelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hatay Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklamada, “Eşleştirilen ilçelerimiz 10 gün boyunca teker teker karşı karşıya gelmiş ve takdire şayan performanslar göstermişlerdir. İlçelerimizden katılım gösteren temsilcilerimiz yarışma vesilesi ile belli bir konu üzerine sistematik araştırma yapma, topladığı verileri analiz etme ve bunları bir topluluğa karşı etkili şekilde aktarabilme gibi önemli becerilerini sergilediler.

İlk turdan finale uzanan zorlu yolda çok çekişmeli müsabakaları geride bırakan Antakya ve Kırıkhan ilçe temsilcilerimiz her biri iyi yarışmacılardan kurulu takımlara karşı her turda daha üstün performans sergileyebilmek oldukça emek isteyen bir işi başarmış ve final turuna kadar yükselmişlerdir. Dolayısıyla burada final müsabakalarına katılım gösteren iki ilçemiz de bizim gözümüzde ve gönlümüzde şampiyonluğu hak etmiştir. 

Final müsabakasında izleyenlere başarılı ve çekişmeli bir performans gösteren Antakya Ülkü Ocakları’nı temsilen yarışan Azmi Yıldız ve Halil Çakır’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Son turda daha üstün performans sergileyerek birinci olan Kırıkhan Ülkü Ocakları’nı temsilen yarışan Usame İlçim ve Furkan Koçak’a başarılarından ötürü tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.